Wij steunen vzw Oranje

Met de opbrengst van Winterfeesten Sijsele steunen wij Oranje vzw via De Warmste Week van de radiozender Studio Brussel. Oranje is een een prachtig initiatief in Sijsele dat bouwt aan een open en ontvankelijke samenleving. Iedereen kan bij hen terecht: personen met een (vermoeden van) beperking en andere maatschappelijk kwetsbare doelgroepen, ongeacht leeftijd of aard van de beperking. Oranje is actief op verschillende terreinen: wonen, dagbesteding, tewerkstelling, vrije tijd, jeugdwerk, vorming en mobiele ondersteuning.

BEZOEK OPENDEURDAG

Winterfeesten Sijsele bracht op zaterdag 20 oktober 2018 tijdens de opendeurdag een bezoek aan de ateliers in de Brouwerijstraat in Sijsele. Daar konden we vaststellen hoe Oranje met de creatieve dagbesteding en sociaal ondernemingsschap de talenten naar boven haalt in maatschappelijk kwetsbare mensen.

Bron foto’s: Oranje vzw

DE WARMSTE WEEK

De Warmste Week is een initiatief van radiozender Studio Brussel waarbij iedereen voor iedereen zorgt door een actie op te zetten voor een goed doel. Uit de meer dan 1000 geregistreerde goede doelen kozen wij voor het dagcentrum van Oranje vzw in Sijsele. Lees hier de actie op de website van De Warmste Week.

Dit jaar gaat De Warmste Week door van dinsdag 18 tot en met maandag 24 december in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Dit is de week na Winterfeesten Sijsele waarin wij de opbrengst zullen overhandigen.

Kom dus zeker tussen 13 en 16 december 2018 naar Winterfeesten Sijsele op het kerkplein in Sijsele en steun daarbij Oranje vzw.

Adres: Brouwerijstraat 7, 8340 Sijsele
Telefoonnummer: 050 341 341
E-mail: info@oranje.be
Website: www.oranje.be
Facebook: Pagina vzw Oranje

NIEUWSBRIEF