Youston

Op zondagnamiddag 15 december 2019 wordt de spits van de artiestenrevue in Winterbar d’Amuse afgebeten door Youston om 14u. Zijn echte naam is Kenny Philippaars. Hij werd na een auditie in 2008 lid van de populaire boysband Get Ready. Get Ready kwam daarbij met nieuwe versies van hun hits terug in de Vlaamse hitparade.

In 2017 ging Kenny solo als ‘Youston’ en nam daarbij een pak ervaring mee. Kenny brengt een leuk Nederlandstalig reportoire. Daarbij gaat hij voluit voor ambiance. Youston brengt een mix van eigen nummers zoals ‘In mijn armen’, ‘Volg mij’, ‘Sterker dan alleen’ en enkele covers van Nederlandstalige hits. In december vorig jaar kondigde hij met trots zijn vierde single ‘Alles en meer’ aan.

Hij laat zich op Winterfeesten Sijsele omringen door 2 dansers van de dansformatie The Stardancers die een extra dimensie en beleving geven aan het optreden. The Stardancers vervoegen veel grote muzikale artiesten in hun shows en waren dit jaar ook nog present bij de verjaardagsshow van 20 jaar Les Folles de Gand in de Cultuurfabriek in Sijsele.

Datum: zondag 15 december 2019, 14u
Locatie: Winterbar d’Amuse, Kerkplein Sijsele
Toegang: GRATIS
Facebook: Pagina Youston

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

ZA 14 DECEMBER
16u Winterbar d'Amuse open
18u Bezoek kerstman
met cadeautjes voor de jongsten
20u Winterparty met Studio Enjoy (DJ Kevin)

    NIEUWSBRIEF