Satyn Sisters

Na het artiestenduo Take II veroveren de Satyn Sisters het podium in Winterbar ‘d Amuse op zondag 15 december om 16u. Dit duo wordt gevormd door de zusjes Wendy en Katy. Al van jongs af treden ze samen op. Het begon in 1998 met hun deelname aan de VTM soundmixshow. Daar geraakten ze tot in de finale met ‘I know him so well’ van Barbara Dickson en Elaine Paige. Tijdens de zomer van 2003 waren ze voor het eerste te gast in het Witte Paard te Blankenberge, samen met Rob De Nijs.

In 2005 nam Katy deel aan het tv-programma Star Academy op VTM waar ze 11 weken lang op het scherm te zien was en op een eervolle 3de plaats eindigde. In het voorjaar van 2008 name Katy deel aan de preselecties van Eurosong met het nummer ‘Magical Sensation’. Ze stootte door tot de halve finale. Haar nummer verscheen daarna in de Ultratop.

Muzikaal vullen ze elkaar perfect aan. Afgelopen zomer kon je ze aan het werk zien in de fantastische zomershow Imagination 2019 in het Witte Paard in Blankenberge. Ze brengen een poprepertoire, aangevuld met ballades. In hun show brengen ze hits waaronder ‘Helo’ van Adele, ‘Mercy’ van Duffy, ‘Nutbush City Limits’ van Ike en Tina Turner.

Datum: zondag 15 december 2019, 16u
Locatie: Winterbar d’Amuse, Kerkplein Sijsele
Toegang: GRATIS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

ZA 14 DECEMBER
16u Winterbar d'Amuse open
18u Bezoek kerstman
met cadeautjes voor de jongsten
20u Winterparty met Studio Enjoy (DJ Kevin)

    NIEUWSBRIEF