Modeshow ism Caprice en Lingerie Ultime

Op donderdagavond 12 december 2019 pakt Winterfeesten Sijsele uit met een heuse modeshow voor dameskledij en lingerie. Je ontdekt er de nieuwste trends voor de winter en lente 2020 in een prachtige show met lichtspektakel en aangepaste muziek en presentatie van de getoonde kledij. De modeshow wordt georganiseerd in samenwerking met kledingzaak Caprice en Lingerie Ultime uit Sint-Kruis.

Datum: donderdag 12 december 2019, 20u
Locatie: Winterbar d’Amuse, Kerkplein Sijsele
Toegang: GRATIS

 

KLEDINGZAAK CAPRICE

Caprice staat bekend om hippe en trendy mode. Het team bezorgt er passend stijladvies op maat. De zaak is gelegen in de Moerkerksesteenweg 144 in Sint-Kruis en wordt uitgebaat door zaakvoerster Marilynn Buyck. Acht jaar geleden startte ze met de zaak. De winkel is elke dag doorlopend geopend van 10u tot 18u, behalve op zondag.

Adres: Moerkerkse Steenweg 144, 8310 Sint-Kruis
Telefoon: 0474 43 84 59
E-mailadres: marilynnbuyck@hotmail.com
Facebook: Pagina Caprice

 

LINGERIE ULTIME

Bij Lingerie Ultime kan je rekenen op professioneel advies en tips voor perfect zittende lingerie en ondergoed. Een goed passende bh is van uiterst groot belang. Het geeft je een goede houding, werkt afslankend en biedt een perfecte ondersteuning via je rug. Lingerie Ultime beschikt over een gevarieerd en uitgebreid aanbod van lingerie, dames- en herenondergoed. Zo kunnen wij lingerie en ondergoed aanbieden dat volledig in relatie staat tot de rest van je outfit (bvb. lingerie voor uitgesneden jurken of topjes).

Adres: Moerkerksesteenweg 186, 8310 St-Kruis
Telefoon: 050 36 37 13
Website: www.ultime.be
Facebook: Pagina Lingerie Ultime

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

ZA 14 DECEMBER
16u Winterbar d'Amuse open
18u Bezoek kerstman
met cadeautjes voor de jongsten
20u Winterparty met Studio Enjoy (DJ Kevin)

    NIEUWSBRIEF