Kerstmarkt

Proef en geniet van de kerstsfeer op de sfeervolle kerstmarkt in Sijsele. Deze gaat door op zaterdag 15 december 2018 vanaf 16u rond de feesttent op het kerkplein in Sijsele.

GESCHIEDENIS

Unizo startte in 2002 met de organisatie van een kerstmarkt op het kerkplein in Sijsele. In 2014 nam KLJ Sijsele de organisatie over. Aan de kerstmarkt namen steeds 20 à 30 standhouders deel. Onder de deelnemers zagen we een gevarieerde mix van lokale handelaars en marktkramers. In 2017 liet KLJ Sijsele de organisatie van de jaarlijkse kerstmarkt in Sijsele over aan Winterfeesten Sijsele. In het overbruggingsjaar 2017 voorzag Jeugdhuis Loco een kersthappening met standhouders aan hun gebouw in de Stationsstraat.

NIEUW CONCEPT

Winterfeesten Sijsele heeft de kerstmarkt in Sijsele in een volledig nieuw concept gestoken waarbij de kerstmarkt deel uitmaakt van een 4-daags winterevenement. De kerstmarkt is en blijft een gevestigde waarde in Sijsele en omgeving. De standhouders zijn lokale handelaars, verenigingen en marktkramers. Daarbij zal er een ruime variatie zijn van aangeboden producten met voor elk wat wils: wafels, pasta, wulloks, croque monsieurs, jenever, glühwein, chocomelk, verse soep, streekbieren, kerstdecoratie,…

De kerstmarkt wordt gezellig aangekleed met een sierlijke overkapping. Ook de kerstman komt langs voor een bezoek omstreeks 20u.

De kerstmarkt gaat door op zaterdag 15 december 2018 vanaf 16u tot 23u. Na afloop van de kerstmarkt kan je nafeesten op de winterparty in winterbar d’Amuse in de verwarmde feesttent.

INSCHRIJVEN

Heb je interesse om deel te nemen aan de kerstmarkt? Inschrijven is nog mogelijk. Laat je gegevens na in onderstaand contactformulier. Wij bezorgen dan het inschrijfformulier en alle praktische details.

[recaptcha]

 

Datum: zaterdag 15 december 2018, van 16u tot 23u
Locatie: Kerkplein Sijsele
Facebook: Pagina Kerstmarkt Sijsele
Meer info via email: kerstmarkt@winterfeesten.be

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

ZA 14 DECEMBER
16u Winterbar d'Amuse open
18u Bezoek kerstman
met cadeautjes voor de jongsten
20u Winterparty met Studio Enjoy (DJ Kevin)
NIEUWSBRIEF