De Toâpe Geraapte

Dé ultieme headliner op zondag 15 december 2019 in Winterbar d’Amuse is de band De Toâpe Geraapte om 18u. We bouwen het podium uit om plaats te maken voor zo maar even 8 muzikanten.

Het begon allemaal in 2002 toen drie onbekenden van start gingen met de band met optredens op kleine feestjes en recepties. Hun optredens werden gesmaakt en stak ook andere muzikale talenten aan om hen te vervoegen. Sinds 2018 worden de 7 mannelijke bandleden vergezeld van een zangeres. De bandleden zijn afkomstig van diverse gemeenten in Oost- en West-Vlaanderen. Ze zijn vrienden voor het leven en vormen een enthousiaste coverband vol energie.

De Toâpe Geraapte brengt tijdens Winterfeesten Sijsele de on stage stomende coverbandformule. Ze brengen live muziek van hoog niveau met een hoog showgehalte. Daarbij heeft de groep een knallende blazerssectie, super backings, het betere slagwerk en een frontman die elk publiek op sleeptouw neemt. Hun set is een energieke performance met een aaneensluiting van medleys. Ze brengen hits van onder meer Michael Jackson, Madness, Bon Jovi, Punjabi en Beyoncé. Ook de muziekstijl van de covernummers varieert: rock, ambiance, pop, oldies, hardere en zachtere nummers. Een aantal referenties die prijken op hun palmares zijn: Gentse Feesten, optredens bij KV Oostende, streekbierfestival Zwevegem, Dranouter Festival en nu dus ook Winterfeesten Sijsele!

Datum: zondag 15 december 2019, vanaf 18u
Locatie: Winterbar d’Amuse, Kerkplein Sijsele
Toegang: GRATIS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

ZA 14 DECEMBER
16u Winterbar d'Amuse open
18u Bezoek kerstman
met cadeautjes voor de jongsten
20u Winterparty met Studio Enjoy (DJ Kevin)

    NIEUWSBRIEF