Zakenkantoor en Immo Geernaert

Zakenkantoor Guido Geernaert is onafhankelijk makelaar voor verzekeringen, beleggingen en kredieten. Immo Geernaert biedt een divers en kwalitatief vastgoedaanbod uit de streek van Brugge.

ZAKENKANTOOR

Als onafhankelijk Brocom makelaar bieden wij de keuze aan uit verschillende maatschappijen. Wij zoeken naar het voordeligste product, geschikt voor uw profiel.

Ons zakenkantoor werd meer dan 30 jaar geleden gesticht door Guido Geernaert. Ondertussen is ons kantoor uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de buurt met veel ervaring en kennis om u het beste advies te kunnen geven.

Wij dragen persoonlijk contact hoog in het vaandel. Elk dossier wordt dan ook persoonlijk en discreet behandeld.

Ook via onze uitgebreide website staan wij u met raad en daad bij met tal van nuttige info.

Adres: Dorpsstraat 165, 8340 Sijsele
Telefoon: 050 35 23 27
E-mailadres: info@guidogeernaert.be
Website: www.guidogeernaert.be
Facebook: Pagina Zakenkantoor Guido Geernaert

 

IMMO GEERNAERT

Immo Geernaert maakt deel uit van zakenkantoor Guido Geernaert. Het vastgoedkantoor heeft meer dan 35 jaar ervaring als erkend BIV makelaar. Ons team bestaat uit 5 gedreven en gespecialiseerde makelaars.

Wij bemiddelen bij verkoop en verhuur van residentieel en commercieel vastgoed. Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvende schatting en adviseren wij u graag tijdens uw vastgoedreis.

Adres: Dorpsstraat 165, 8340 Sijsele
Telefoon: 050 35 23 27
E-mailadres: info@guidogeernaert.be
Website: www.immogeernaert.be
Facebook: Pagina Immo Geernaert

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF