WDM Events


WDM Events is dé partner voor verhuur van feestmateriaal en attracties.WDM Events is dé partner voor verhuur van feestmateriaal en attracties. Wij verhuren pagodetenten, stretchtenten en kwaliteitsvolle partytenten. Verder bieden wij een ruim gamma aan feestbenodigdheden en meubilair zoals tafels en stoelen. Ook voor de aankleding van uw feest, zoals tapijten en lopers kunt u bij ons terecht.

Bij WDM Events kunt u ook terecht voor attracties zoals huur van springkastelen, hindernispistes, bumpervoetballen, rodeo-stier. Helemaal nieuw zijn onze Studio 100 springkastelen. Deze toffe attracties maken van uw feest een onvergetelijk evenement! Wij organiseren ook feesten en teambuildings op maat van uw bedrijf of vereniging.

Promotie voor springkastelen!

Springkastelen* en attracties die gehuurd worden in de periode november 2019 t.e.m. 31 maart 2020 en indoor geplaatst worden geven recht op een korting van 20%! Voor Studio 100 springkastelen is dit 10%.

Over WDM

WDM Events is een groeiend bedrijf dat zich reeds jaren toelegt op het verhuren van kwaliteitsvol en uitstekend onderhouden feestmateriaal. En dit aan scherpe prijzen! WDM heeft doorheen de jaren al een groot aantal referenties opgebouwd. Ook de kadertent en het meubilair voor Winterfeesten Sijsele wordt door WDM Events verzorgd.

Naast een snelle opvolging van uw gratis prijsofferte en reservatie, kan u ook rekenen op een vlotte communicatie en een efficiënt team, dat eveneens tijdens weekends en feestdagen klaar staat om van uw feest een originele en geslaagde gebeurtenis te maken. Neem gerust een kijkje op onze website om een kijkje te nemen naar ons verhuurmateriaal en onze tarieven.


PARTNERS
Major partners
Supporting partners

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

ZA 14 DECEMBER
16u Winterbar d'Amuse open
18u Bezoek kerstman
met cadeautjes voor de jongsten
20u Winterparty met Studio Enjoy (DJ Kevin)

    NIEUWSBRIEF