VH Car Systems


VH Car Systems is een speciaalzaak voor auto-accessoires en car-audio in Sijsele. We hebben intussen reeds meer dan 28 jaar ervaring in de branche.U kunt bij ons terecht voor zowel het vervangen van de standaard autoradio als voor het vervaardigen van installaties op maat voor ieders budget. U kunt u installatie zelf bouwen of door ons laten inbouwen. Zowel een volledige uitwerking in stof, leder, plexi of polyester, alles is mogelijk.

Ook voor auto-accessoires zoals onderhoudsproducten, dashcams en track- & tracesystemen kunt u bij ons terecht.

BETER GELUID IN UW WAGEN

Vaak laten de fabrieksluidsprekers te wensen over. Er zit te weinig dynamiek en klank in. Een goede bas ontbreekt ook vaak.

Wij beschikken over audio-upgrades specifiek ontworpen voor uw wagen. We hebben oplossingen voor elk budget.

AUTORADIO EN NAVIGATIE

Wij bieden een breed gamma aan autoradio’s en navigatieschermen aan voor elke wagen. We verdelen gerenommeerde merken die hun kwaliteit bewezen hebben zoals Pioneer en Alpin. Autoradio’s hebben vele functies aan boord, denk maar aan DAB+, Bluetooth, 1 of meerdere USB-aansluitingen… Wij staan u hierbij bij met professioneel advies om een keuze te maken volgens uw wensen.

ONDERHOUDSPRODUCTEN

We verdelen nagenoeg het volledige gamma van Meguiars. Al meer dan 100 jaar bevooraadt Meguiars autofanaten met state-of-the-art onderhoudsproducten om de look van hun wagen optimaal te houden. Meguiars heeft voor elk vlak van uw wagen, inclusief de velgen, banden en het interieur, een passend product.

DASHCAMS

Een dashcam maakt een video-opname van uw volledige rit met alles wat u als autobestuurder ziet. In ons steeds drukker wordende verkeersnetwerk is dit heel interessant. Vooral bij aanrijdingen of bijzondere verkeerssituaties komen de beeldopnames goed van pas en voorkomen ze betwistingen van uw rechten.

TRACK & TRACE OPLOSSINGEN

Een Track & Trace systeem geeft u 24/7 een overzicht van de locatie van uw wagen. De actuele locatie van uw voertuig kan dankzij een GPS & dataverbinding nauwkeurig weergegeven worden op een overzichtelijke kaart, die u kan raadplegen via een app op uw smartphone of via een site op uw pc. Zo kan u snel pogingen tot diefstal en takelen achterhalen. Bij een eventuele diefstal kan de politie zo snel uw wagen terug onderscheppen.

NIEUWE WEBSITE

Neem gerust een kijkje op onze volledig vernieuwde website om kennis te maken met ons uitgebreid gamma of breng vrijblijvend een bezoek aan onze toonzaal.


PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF