‘t Naaldeke

Bij ‘t Naaldeke kunt u terecht voor naaimachines, overlockmachines, coverlockmachines, borduurmachines, borduurwerk en alle accessoires. Ook voor strijkapparaturen en raamdecoratie bent u bij ons aan het juiste adres.

Al sinds 1984 is naaiwinkel ‘t Naaldeke de referentie in Sijsele voor naai- en breibenodigdheden. Doorheen de jaren is het assortiment sterk uitgebreid.

MACHINES

Wij bieden een ruim gamma aan naaimachine’s, overlockmachines, coverlockmachines en borduurmachines. Daarnaast hebben wij ook naaibenodigdheden en een uitgebreid assortiment modestoffen. Wij hebben een eigen hersteldienst voor alle merken.

Voor het gebruik van de machines organiseren wij ook workshops. Deze gaan steeds door in onze winkel van 13u30 tot 16u30. Op onze website kunt u de data raadplegen.

BORDUURWERK OP MAAT

Wenst u een kledingstuk te personaliseren met tekst en/of figuren? Of wenst u een logo op werkkledij of kledij voor leden van een vereniging? Dan kunnen wij dit borduren.

RAAMDECORATIE

In elk woning is een gepaste raamdecoratie een must. Een passende raamdecoratie zorgt voor een mooie interieuraankleding in uw woning. Wij bieden een ruim assortiment met onder andere: vouwgordijnen, horizontale en verticale lamellen, overgordijnen, rolgordijnen, plisee, paneelgordijnen,… Wij doen hierbij de confectie op maat van de ramen van uw woning.

NIEUWE WEBSITE

Sindskort heeft ‘t Naaldeke een compleet nieuwe en moderne website waarbij u kennis kunt maken met ons ruime assortiment. Breng gerust ook een bezoek aan onze ruime winkel in de Stationssstraat 98 in Sijsele voor meer advies.

Kortom naaiwinkel ‘t Naaldeke is de totaaloplossing voor al uw naaiwerk en naaibenodigdheden.

Adres: Stationsstraat 98, 8340 Sijsele
Telefoon: 050 36 31 71
Telefoon: 0476 20 22 31
E-mailadres: info@tnaaldeke.be
Website: www.tnaaldeke.be

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF