’t Naaldeke


Bij ’t Naaldeke kunt u terecht voor naaimachines, overlockmachines, coverlockmachines, borduurmachines, borduurwerk en alle accessoires. Ook voor strijkapparaturen en raamdecoratie bent u bij ons aan het juiste adres.Bij ’t Naaldeke kunt u terecht voor naaimachines, overlockmachines, coverlockmachines, borduurmachines, borduurwerk en alle accessoires. Ook voor strijkapparaturen en raamdecoratie bent u bij ons aan het juiste adres.

Al sinds 1984 is naaiwinkel ’t Naaldeke de referentie in Sijsele voor naai- en breibenodigdheden. Doorheen de jaren is het assortiment sterk uitgebreid.

Machines

Wij bieden een ruim gamma aan naaimachine’s, overlockmachines, coverlockmachines en borduurmachines. Daarnaast hebben wij ook naaibenodigdheden en een uitgebreid assortiment modestoffen. Wij hebben een eigen hersteldienst voor alle merken.

Voor het gebruik van de machines organiseren wij ook workshops. Deze gaan steeds door in onze winkel van 13u30 tot 16u30. Op onze website kunt u de data raadplegen.

Borduurwerk op maat

Wenst u een kledingstuk te personaliseren met tekst en/of figuren? Of wenst u een logo op werkkledij of kledij voor leden van een vereniging? Dan kunnen wij dit borduren.

Raamdecoratie

In elk woning is een gepaste raamdecoratie een must. Een passende raamdecoratie zorgt voor een mooie interieuraankleding in uw woning. Wij bieden een ruim assortiment met onder andere: vouwgordijnen, horizontale en verticale lamellen, overgordijnen, rolgordijnen, plisee, paneelgordijnen,… Wij doen hierbij de confectie op maat van de ramen van uw woning.

Nieuwe website

Sinds vorig jaar heeft ’t Naaldeke een compleet nieuwe en moderne website waarbij u kennis kunt maken met ons ruime assortiment. Breng gerust ook een bezoek aan onze ruime winkel in de Stationssstraat 98 in Sijsele voor meer advies.

 

Kortom naaiwinkel ’t Naaldeke is de totaaloplossing voor al uw naaiwerk en naaibenodigdheden.


PARTNERS
Major partners
Supporting partners

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

ZA 14 DECEMBER
16u Winterbar d'Amuse open
18u Bezoek kerstman
met cadeautjes voor de jongsten
20u Winterparty met Studio Enjoy (DJ Kevin)

    NIEUWSBRIEF