Renohomes

Renohomes is een bouwbedrijf die gespecialiseerd is in totaalrenovaties van uw woning, van kelder tot dak.

DAK- EN GEVELWERKEN

Wij zijn gespecialiseerd voor het plaatsen van platte en hellende daken. U kunt rekenen op een professionele en waterdichte plaatsing. Ook voor het onderhoud van uw dak, inspecties of kleine herstellingen kunt u bij ons terecht. Renohomes neemt ook alle verwante dakwerken voor zijn rekening zoals het aanbrengen of vernieuwen van goten, plaatsing van dakramen en dakkapellen, bebordingen,…

Wij voorzien gevelbekleding naar wens en budget van de klant. Zo heeft u de keuze uit ondermeer sidings, kunstof gevelplanchetten, houten bekledingen,… Uiteraard hechten wij daarbij belang aan een wind- en waterdichte gevel. Ook voor kelderdichting, gevelreiniging, gevelbepleistering, voegwerken, betonreparatie, gevelschilderwerken en optrekkend vocht staan wij ter beschikking.

RENOVATIES

Naast algemene dak- en gevelwerken voorzien wij eveneens in een reeks algemene renovatiewerken. Dit gaat van kleine herstellingen tot de volledige inrichting van zolderruimtes. De renovatiewerken die wij uitvoeren zijn een aanvulling in het pakket aan dak- en gevelwerken. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strengste normen en de modernste technieken.

RENO CLEANING

Renomhomes verzorgt ook professionele reiniging van uw dak, gevel, terras of oprit. Het zorgt niet enkel voor een verzorgt uiterlijk van uw woning, maar voorkomt ook verdere schade. Zo is het ontmossen van een dak essentieel voor een goede waterafvoer en het voorkomen van kapotvriezen van dakbedekking.

SERVICE

Renohomes staat garant voor een scherpe prijs met degelijke kwaliteit. Bij ons krijgt u een vast aanspreekpunt, die u begeleidt bij de start tot de volledige afwerking. Alle vakmannen die voor Renomhomes werken zijn vakkundig opgeleid en hebben de kennis om hun werk perfect uit te voeren. Op alle uitgevoerde werken bieden wij ook een waarborg.

Adres: Gentse Steenweg 114A, 8340 Sijsele
Telefoon: 0475 774 300
E-mailadres: rudy@renohomes.be
Website: www.renohomes.be
Facebook: Pagina Renohomes

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF