Proxy Delhaize Sijsele

Proxy Delhaize Sijsele is de nieuwe buurtsupermarkt in Sijsele die inspeelt op de behoeften van de consument: comfortabel winkelen, flexibiliteit, kwaliteitsaanbod van voedingsproducten en uiteraard nabijheid. Net voor de start van Winterfeesten Sijsele, op woensdag 12 december, opent de nieuwe vestiging in Sijsele.

AANDACHT VOOR KWALITEIT

Met deze nieuwe vestiging wil Delhaize de inwoners in de regio van Sijsele beter bedienen. Je kunt er aangenaam winkelen in een gastvrij kader, je vindt er de producten die je nodig hebt en de gekende kwaliteit die je mag verwachten van een Delhaize-winkel.

AANBOD

In de nieuwe vestiging kan je terecht voor vers vlees, kraakvers brood, lekkere wijn, een verrassend assortiment fruit en groenten, gezonde zuivel en heel wat bio-producten.

VOORDELEN MET DE PLUS-KAART

Ook de plus-kaart is een vaste waarde bij Proxy Delhaize: per aankoopschijf van twee euro ontvang je één plus-punt.

FLEXIBELE OPENINGSUREN

Bij Proxy Delhaize kan je elke dag terecht (behalve op dinsdag) van ‘s morgens 8u00 tot ‘s avonds 20u00. Ook op zondag is de winkel open van 8u00 tot 19u00. Zo kan je perfect je boodschappen in huis halen op het moment dat het meest schikt en indien je voedingswaren tekort hebt kan je steeds bij ons terecht.

VACATURES

Om de klanten optimaal te kunnen bedienen zijn we op zoek naar polyvalente winkelmedewerkers. Er zijn openstaande vacatures voor zowel fulltime, parttime, flexi-job als voor studenten. Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket, een goed personeelsevenwicht dankzij flexibele uurroosters en een aangename werkomgeving.

Raadpleeg de details van de openstaande vacatures op onze website: www.proxysijsele.be/vacatures en solliciteer via solliciteren@proxysijsele.be.

Adres: Dorpsstraat 175, 8340 Sijsele
Telefoon: 050 58 04 10
E-mailadres: info@proxysijsele.be
Website: www.proxysijsele.be
Facebook: Pagina Proxy Delhaize Sijsele

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF