OrthoShop en Thuiszorg Sijsele


OrthoShop Sijsele staat graag voor u klaar met een brede waaier thuiszorgproducten en met professioneel advies.Nood aan zorg na een operatie, ongeval of sportblessure? Of omdat u een dagje ouder wordt en graag thuis blijft wonen? Ben je geopereerd, heb je een ongeval gehad of heb je last van een sportblessure? OrthoShop Sijsele staat graag voor u klaar met een brede waaier thuiszorgproducten en met professioneel advies.

VERRASSEND AANBOD THUISZORGPRODUCTEN

Het concept van OrthoShop Sijsele kwam tot stand door de overtuiging dat betere zorg alleen mogelijk is door een compleet pakket aan diensten en producten. OrthoShop Sijsele heeft een verrassend aanbod aan thuiszorgproducten die u kunt kopen of huren. Wij bieden u de juiste prijs mét terugbetaling van uw mutualiteit.

Bij OrthoShop Sijsele kunt u terecht voor compressiekousen, warmte onderkledij, incontinentiemateriaal, mobiliteitsmiddelen, bandages, braces, steunzolen, borstprothesen, lingerie, thuiszorgartikelen, comfortschoenen -en pantoffels, verhuur revalidatiemateriaal, hoofdkussens,… We staan garant voor een betrouwbare en snelle levering.

Onze zorgverstrekkers nemen graag de tijd om u professioneel advies te verlenen. Gekwalificeerd personeel, service en gemak zijn de trefwoorden voor de patiënt.

OrthoShop is erkend door alle mutualiteiten en verzekeringsinstellingen in België. OrthoShop staat in voor de volledige administratieve afhandeling met je mutualiteit en/of verzekering teneinde jouw terugbetaling te faciliteren.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen bij onze producten en onze diensten op onze website of kom gerust eens langs. Wij staan met een glimlach voor u klaar.

ORTHOSHOP GROEIT

OrthoShop verhuisde vorig jaar naar een ruimer pand in Sijsele om u zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Adres: Dorpsstraat 100, 8340 Sijsele
Telefoon: 050 35 70 07
E-mailadres: orthoshopsijsele@hotmail.com
Website: www.orthoshopsijsele.be
Webshop: Storesquare
Facebook: OrthoShop en Thuiszorg Sijsele

PARTNERS
Major partners
Supporting partners

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

ZA 14 DECEMBER
16u Winterbar d'Amuse open
18u Bezoek kerstman
met cadeautjes voor de jongsten
20u Winterparty met Studio Enjoy (DJ Kevin)

    NIEUWSBRIEF