OrthoShop en Thuiszorg Sijsele

Nood aan zorg na een operatie, ongeval of sportblessure? Of omdat u een dagje ouder wordt en graag thuis blijft wonen? OrthoShop Sijsele staat graag voor u klaar met een brede waaier thuiszorgproducten en met professioneel advies.

VERRASSEND AANBOD THUISZORGPRODUCTEN

Het concept van OrthoShop Sijsele kwam tot stand door de overtuiging dat betere zorg alleen mogelijk is door een compleet pakket aan diensten en producten. OrthoShop Sijsele heeft een verrassend aanbod aan thuiszorgproducten die u kunt kopen of huren. Wij bieden u de juiste prijs mét terugbetaling van uw mutualiteit.

Bij OrthoShop Sijsele kunt u terecht voor compressiekousen, warmte onderkledij, incontinentiemateriaal, mobiliteitsmiddelen, bandages, braces, steunzolen, borstprothesen, lingerie, thuiszorgartikelen, comfortschoenen -en pantoffels, verhuur revalidatiemateriaal, hoofdkussens,… We staan garant voor een betrouwbare en snelle levering.

Onze zorgverstrekkers nemen graag de tijd om u professioneel advies te verlenen. Gekwalificeerd personeel, service en gemak zijn de trefwoorden voor de patiënt.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen bij onze producten en onze diensten op onze website, maar vooral om eens langs te komen. Wij staan met een glimlach voor u klaar.

ORTHOSHOP SIJSELE VERHUIST

OrthoShop Sijsele verhuist binnenkort naar een ruimer pand van de Dorpsstraat 100 naar de Dorpsstraat 108 in Sijsele! De verhuis zal gepaard gaan met een opendeurweek. Voor iedereen die langskomt, is er een goodiebag voorzien!

Adres: Dorpsstraat 100, 8340 Sijsele
Telefoon: 050 35 70 07
E-mailadres: orthoshopsijsele@hotmail.com
Website: www.orthoshopsijsele.be
Webshop: Storesquare
Facebook: OrthoShop en Thuiszorg Sijsele

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF