Lingerie Ultime

Bij Lingerie Ultime kan je rekenen op professioneel advies en tips voor perfect zittende lingerie en ondergoed. Een goed passende bh is van uiterst groot belang. Het geeft je een goede houding, werkt afslankend en biedt een perfecte ondersteuning via je rug. Lingerie Ultime beschikt over een gevarieerd en uitgebreid aanbod van lingerie, dames- en herenondergoed. Zo kunnen wij lingerie en ondergoed aanbieden dat volledig in relatie staat tot de rest van je outfit (bvb. lingerie voor uitgesneden jurken of topjes).

Adres: Moerkerksesteenweg 186, 8310 St-Kruis
Telefoon: 050 36 37 13
Website: www.ultime.be
Facebook: Pagina Lingerie Ultime

 

MODESHOW

Op donderdagavond 13 december 2018 pakt Winterfeesten Sijsele uit met een heuse modeshow voor dames- en herenkledij, en lingerie. Je ontdekt er de nieuwste trends voor de winter en lente 2019 in een prachtige show met lichtspektakel en aangepaste muziek. De modeshow wordt georganiseerd in samenwerking met kledingzaak Caprice en Lingerie Ultime uit Sint-Kruis.

Klik hier voor meer info


PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF