Les Folles de Gand

De professionele travestieformatie Les Folles de Gand uit Gent bestaat dit jaar 20 jaar. Doorheen de jaren heeft deze groep een heel grote reputatie opgebouwd, met tal van referenties in het binnenland, maar ook in het buitenland.

NIEUWE VERJAARDAGSSHOW

Voor de 20ste verjaardag van Les Folles de Gand werd een heuse verjaardagsshow gemaakt waarmee ze toeren doorheen Vlaanderen. Een show die gegarandeerd een streling is voor je ogen met een exclusieve kostumatie. In de show is ambiance en amusement verzekerd met covers van bekende hits en lachwekkende acts.

LES FOLLES DE GAND IN CULTUURFABRIEK IN SIJELE

Op vrijdag 19 april 2019 komt Les Folles de Gand voor Winterfeesten Sijsele naar de Cultuurfabriek in Sijsele. Ze brengen er hun exclusieve verjaardagsshow. In de show worden ze ondersteund door vier dansers van de dansformatie Stardancers. Tickets kosten 19 euro in voorverkoop. Je kan deze reserveren via onderstaand formulier om je te verzekeren van de beste plaats op de eerste rijen![recaptcha]

 

MEER INFO

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF