Nieuwe show Les Folles de Gand


De professionele travestieformatie Les Folles de Gand uit Gent bestaat dit jaar 21 jaar. Doorheen de jaren heeft deze groep een heel grote reputatie opgebouwd, met tal van referenties in het binnenland, maar ook in het buitenland.De professionele travestieformatie Les Folles de Gand uit Gent bestaat dit jaar 21 jaar. Doorheen de jaren heeft deze groep een heel grote reputatie opgebouwd, met tal van referenties in het binnenland, maar ook in het buitenland.

NIEUWE SHOW

De nieuwe show is gegarandeerd een streling voor het oog met een exclusieve kostumatie en nieuwe acts. In de show is ambiance en amusement verzekerd met covers van bekende hits.

Naast de 4-koppige formatie van Les Folles de Gand is het showspektakel compleet met een team van acht dansers van de dansformatie The Stardancers.

KOMISCHE ACTS MET CARINE STEVENS

De spetterende show wordt ook aangevuld met lachwekkende acts in samenwerking met de Gentse cabaretière Carine Stevens.

LES FOLLES DE GAND IN CULTUURFABRIEK IN SIJELE

Op vrijdag 10 april 2020 komt Les Folles de Gand voor Winterfeesten Sijsele naar de Cultuurfabriek in Sijsele. Ze brengen er hun exclusieve show. Tickets kosten 19 euro in voorverkoop. Je kan deze reserveren via onderstaand formulier om je te verzekeren van de beste plaats op de eerste rijen! Via e-mail ontvang je verdere instructies voor de betaling en praktische info. 

MEER INFO

PARTNERS
Major partners
Supporting partners

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

ZA 14 DECEMBER
16u Winterbar d'Amuse open
18u Bezoek kerstman
met cadeautjes voor de jongsten
20u Winterparty met Studio Enjoy (DJ Kevin)
NIEUWSBRIEF