Lameire Vastgoed

Lameire vastgoed beschikt over een ruim aanbod aan vastgoed in de streek van Brugge. U kunt er terecht voor de aankoop of huur van een woning of appartement. Verder kunt u bij ons ook terecht voor nieuwbouwprojecten, verkavelingen en waardebepalingen.

Lameire vastgoed begon als funderingsbedrijf, maar legde ondertussen talloze fundamenten voor succesvolle vastgoedtransacties. Sinds 1974 banen wij ons met succes een weg door de bouwsector met tal van realisaties. Op 1 maart 2003 startte Funderingstechnieken Lameire uit Sijsele een vastgoedkantoor onder de naam Lameire vastgoed. Vanuit de dagelijkse ervaring in de bouwwereld stellen we vast dat heel wat particulieren nood hebben aan correcte en professionele informatie over het aan-en verkopen van vastgoed. Naast bouwadvies leggen wij ons ook toe op: verkoop, verhuur, projectontwikkeling, bouwpromotie, waardebepaling en verkaveling.

Wij kennen de streek heel goed en kunnen daarbij gerichte achtergrondinformatie bezorgen over de ligging van een pand. Op basis van onze kennis en ervaring uit de bouwsector bieden we professioneel advies. Via onze website kunt u het volledige aanbod raadplegen en doorzoeken met handige zoekfilters. Het is ook mogelijk om alle eigendommen die voldoen aan uw persoonlijke zoekopdracht te ontvangen via mail. Via onze Twitter account blijf je op de hoogte van belangrijke updates van nieuw vastgoed of interessant nieuws uit de vastgoedsector.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op of bezoek onze website.

Adres: Dorpsstraat 62, 8340 Sijsele
Telefoon: 050 35 38 98
E-mailadres: info@lameirevastgoed.be
Website: www.lameirevastgoed.be
Twitter: @LameireVastgoed

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF