L-interieur


Interieurinrichter en bouwkundig tekenaar Line Renders biedt met L-interieur een professioneel ontwerp voor uw interieur dat tot in de details uitgewerkt kan worden, met mogelijkheid voor de uitvoering van het ontwerp.ONTWERP EN BOUWKUNDIGE PLANNEN

L-interieur biedt professioneel en creatief interieurontwerp en inrichting voor woningen, kantoren, winkels en horecapanden. Hierbij kan u kiezen voor een totaalinrichting of de herinrichting van één enkele ruimte. In samenspraak wordt er zorgvuldig gezocht naar een interieur dat perfect aansluit bij uw voorkeuren en hedendaagse vereisten van wonen en/of werken. Met een uitwerking via 3D-virtualisatie krijgt u een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat.

KLEUR- EN STIJLADVIES

Ook voor interieuradvies kan u bij  terecht. Om tot een smaakvol interieur te komen, kan u rekenen op een aantal praktische richtlijnen en tips inzake kleur- en materiaalgebruik, verlichting en design.

UITVOERING EN WERFOPVOLGING

Indien u wenst kunnen wij na het uitwerken van het ontwerp ook de uitvoering en opvolging van de werken begeleiden. Hiervoor rekenen we op vakmannen met vele jaren ervaring waar we een goede samenwerking mee hebben.

ENKELE REALISATIES

 

Volg L-interieur gerust op Facebook en Instagram en blijf zo op de hoogte van de nieuwste trends en projecten.


PARTNERS
Major partners
Supporting partners

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

ZA 14 DECEMBER
16u Winterbar d'Amuse open
18u Bezoek kerstman
met cadeautjes voor de jongsten
20u Winterparty met Studio Enjoy (DJ Kevin)

    NIEUWSBRIEF