Kledingzaak Caprice

Caprice staat bekend om hippe en trendy mode. Het team bezorgt er passend stijladvies op maat. De zaak is gelegen in de Moerkerksesteenweg 144 in Sint-Kruis en wordt uitgebaat door zaakvoerster Marilynn Buyck. Zeven jaar geleden startte ze met de zaak als damesboetiek. Eind 2017 breidde de boetiek uit en dit jaar was er een nieuwe uitbreiding met een herenafdeling. De winkel is elke dag doorlopend geopend van 10u tot 18u, behalve op zondag.

Adres: Moerkerkse Steenweg 144, 8310 Sint-Kruis
Telefoon: 0474 43 84 59
E-mailadres: marilynnbuyck@hotmail.com
Facebook: Pagina Caprice

 

MODESHOW

Op donderdagavond 13 december 2018 pakt Winterfeesten Sijsele uit met een heuse modeshow voor dames- en herenkledij, en lingerie. Je ontdekt er de nieuwste trends voor de winter en lente 2019 in een prachtige show met lichtspektakel en aangepaste muziek. De modeshow wordt georganiseerd in samenwerking met kledingzaak Caprice en Lingerie Ultime uit Sint-Kruis.

Klik hier voor meer info


PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF