KBC Verzekeringskantoor Geert Keirse en KBC Bank Sijsele

Verzekeringskantoor Geert Keirse in Sijsele maakt deel uit van een breed netwerk van agenten van KBC. Bij KBC Bank Sijsele kunt u terecht voor tal van financiële producten voor particulieren en bedrijven.

VERZEKERINGSKANTOOR GEERT KEIRSE

Verzekeringskantoor Geert Keirse ligt in de dorpskern van Sijsele. Een goede verzekering helpt je op weg bij schade. Wij staan garant voor een vlotte schaderegeling en staan u bij met raad en daad bij schade. Bij verzekeringskantoor Geert Keirse kunt u rekenen op voordelige verzekeringsproducten.

Aan elke verzekering zijn heel wat voorwaarden gekoppeld. Wat is verzekerd en wat niet? Heb ik recht op bijkomende waarborg? Waar liggen de vergoedingsgrenzen? Wat moet ik doen bij schade? In ons kantoor kunt u steeds met uw vragen terecht.

Trouwe klanten die in ons kantoor meerdere polissen hebben afgesloten, helpen wij graag hun belasting te berekenen.

Adres: Dorpsstraat 128, 8340 Sijsele
Telefoon: 050 36 33 30
E-mailadres: kantoor.geert.keirse@verz.kbc.be
Website: www.kbcagent.be

 

KBC BANK

KBC Bank is dé referentie voor tal van financiële producten voor particulieren en ondernemers. We bieden alle producten voor betalen en zelf bankieren. KBC beschikt over een heel ruime portefeuille aan beleggingsproducten: sparen, pensioensparen, levensverzekeringen, beleggingsfondsen,… Ook voor alle types leningen (hypotheeklening, lening op afbetaling of een persoonlijke lening) kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact op voor een afspraak.

Adres: Dorpsstraat 95, 8340 Sijsele
Telefoon: 050 36 67 00
E-mailadres: sijele@kbc.be
Website: www.kbc.be

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF