FLO Fashion

Dameskledingzaak FLO Fashion in Sijsele biedt een selectie van nationale en internationale merken voor dameskledij. Naast kledij heeft u een grote keuze aan trendy juwelen, handtassen en sjaals.

Na een jarenlange carrière als etalagiste is het voor uitbaatster Katrien geen probleem om het juiste stijladvies te geven. U mag bij Flo een professionele service verwachten zonder het persoonlijke uit het oog te verliezen. Bij ons vindt u zowel stijlvolle citywear als hippe vrijetijdskledij, gecombineerd met leuke accessoires.

Flo is een plaats waar iedereen de laatste modetrends kan ontdekken in een ontspannen sfeer, genietend van een drankje.

WINTERBATJES

Geniet tijdens Winterfeesten Sijsele van 13 december 2018 tot en met 16 december 2018 van de winterbatjes bij FLO Fashion. Bij aankoop van 2 stuks geniet u een korting van 20%. Er zijn ook interessante promoties voor de stockverkoop van de wintercollectie van 2017.

LATE NIGHT SHOPPING

Bij de start van Winterfeesten Sijsele op donderdagavond 13 december is FLO Fashion extra lang geopend. Kom dan zeker eens langs om de nieuwe collectie te ontdekken en te genieten van de kortingen van de winterbatjes.

Adres: Dorpsstraat 91, 8340 Sijsele
Telefoon: 0477 29 44 05
E-mailadres: katrienbonne@gmail.com
Website: www.flofashion.be
Facebook: Pagina FLO Fashion

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF