Drankenservice Traen – Prik & Tik Sijsele

Drankenservice Traen in Sijsele heeft naast traditionele dranken een groot assortiment aan speciale bieren (meer dan 600 streekbieren), sterke dranken en exclusieve geschenken. Ook voor het organiseren van feesten kunt u bij ons terecht.

De zaak heeft dankzij zijn grote oppervlakte het meest uitgebreide aanbod uit de buurt. De succesformule van het familiebedrijf bestaat uit het volgen van nieuwe trends en het vervullen van de specifieke noden van de klant. Een uitstekend team maakt dit alles waar.

Ons professioneel team staat steeds tot uw dienst voor zowel advies als het helpen inladen.

Als extra service biedt Drankenservice Traen advies bij het organiseren van feestjes. Onze ervaring stelt ons in staat om de nodige hoeveelheden en de diverse dranken perfect in te schatten. Daarnaast verhuren wij allerhande materiaal zoals tapinstallaties, frigo’s, tafels,… tegen zéér voordelige prijzen.

Ontdek onze acties en promoties via onze Facebookpagina.

Adres: Dorpsstraat 182, 8340 Sijsele
Telefoon: 050 36 37 33
E-mailadres: info@drankenservice.be
Website: www.drankenservice.be
Facebook: Prik & Tik Sijsele

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF