Dekeyzer keukenarchitectuur


Dekeyzer verzorgt met veel plezier uw totale interieurinrichting, landelijke keuken, moderne keuken, maatkast of dressing, afgewerkt tot in de puntjes.Vandaag de dag is de keuken meer dan een werkruimte waar eten bereid wordt. Het is een volwaardig deel van de woning waar u gasten ontvangt en gezinsmomenten beleeft. Deze keuken vraagt een architectuur op maat in harmonie met uw woning waar functionaliteit, degelijkheid en het uitzicht perfect samengaan. Bij ons kunt u terecht voor de totaalinrichting van uw keuken en voor maatkasten in uw woning.

Over de zaak

De zaak van familie De Keyzer heeft in de afgelopen 40 jaar al drie generaties lang perfectionisten aan het roer. Kenmerkend voor de zaak zijn vernieuwende ontwerpen en toptechnologie met artisanale productie en degelijke luxe.

Dekeyzer heeft naast de showroom in Sijsele (Dorpsstraat 175A), 6 andere showrooms verdeeld over Vlaanderen: Menen,  Roeselare, Sint-Martens-Latem, Boortmeerbeek, Kruisem en Waregem.

Hoe gaan we te werk?

U droomt van een moderne of landelijke keuken? U wenst een duurzame maatkast? Wij leven ons in in uw droomwereld en maken uw droom realiteit in deze zeven stappen om zo helemaal tegemoet te komen aan uw wensen:

 1. informatie verzamelen
 2. voorontwerp & offerte maken
 3. tot een akkoord komen
 4. opmetingen maken
 5. productie (12 weken voor plaatsing)
 6. plaatsing
 7. oplevering

Openingsuren

 • Elke dag van 10u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 18u00
 • Gesloten op zondag

Wij adviseren u uw bezoek vooraf te melden. Zo kunnen wij voldoende tijd voor u vrijmaken.

Aarzel niet om ons te contacteren, wij staan altijd klaar om uw ideeën te bespreken.


PARTNERS
Major partners
Supporting partners

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

ZA 14 DECEMBER
16u Winterbar d'Amuse open
18u Bezoek kerstman
met cadeautjes voor de jongsten
20u Winterparty met Studio Enjoy (DJ Kevin)

  NIEUWSBRIEF