Decuypere Evert metselwerken en vloerwerken


Bouwonderneming Decuypere Evert is specialist in metsel- en vloerwerken, met speciale aandacht voor verbouwingen en renovaties.Bouwonderneming Decuypere Evert is specialist in metsel- en vloerwerken, met speciale aandacht voor verbouwingen en renovaties.

Wij richten ons voornamelijk naar verbouwers omdat we gespecialiseerd zijn in diverse metselwerken. Als geregistreerd aannemer en gekwalificeerde bouwonderneming kunt u in gans West-Vlaanderen een beroep doen op de diensten van vloer- en metselwerken Decuypere. Gaat het nu om een kleine verbouwing of grotere renovatie , dit vormt voor ons geen enkel probleem omdat we beschikken over de nieuwste technieken en materialen. Ook voor uw metselwerken moet u kunnen vertrouwen dat het niet alleen goed werk is, maar dat het ook voldoet aan de laatste nieuwe normen.

U kunt rekenen op onze ervaring. Grote en kleine projecten worden op een vakkundige manier uitgevoerd. Wij zijn werkzaam in de hele provincie West-Vlaanderen.

Aarzel niet langer en contacteer ons via telefoon of mail! We nemen vandaag nog contact met u op!


PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF