Dansstudio B-Move

B-Move is een dansschool voor kinderen. We leren een heel aantal choreografieën aan zoals kleuterballet, kids dance, jazz, junior dance, clip dance, hip hop. Binnenkort verhuizen wij naar een nieuwe locatie aan de Sint-Pieterszuidstraat in Brugge.

B-MOVE OPENDEURDAG

Op zaterdag 5 januari 2019 stellen we onze deuren open tussen 14u en 17u. Je kan er een kijkje komen nemen naar onze nieuwe danszaal op onze nieuwe locatie.

Onze dansers tonen graag hun choreografieën die ze aangeleerd kregen in ons eerste deel van het dansseizoen. Wij verwelkomen jullie met een hapje en een drankje.

DANSLESSEN

We geven wekelijks danslessen op vaste tijdstippen op woensdag, vrijdag en zaterdag. Op woensdag 9 januari 2019, vrijdag 11 januari 2019 en zaterdag 12 januari 2019 starten de lessen voor het nieuwe seizoen. De eerste les is gratis. Indien jij of je kinderen interesse hebben om danslessen te volgen, aarzel niet ons te contacteren voor meer info.

DANSACT OP WINTERFEESTEN SIJSELE

Voor Winterfeesten Sijsele pakt B-move uit met een prachtige dansshow met een team van 8 dansers op zondag 16 december om 16u in de verwarmde tent van winterbar d’Amuse op het kerkplein in Sijsele.


PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF