Carrefour Market Sijsele

Carrefour Market in Sijsele is al geruime tijd een gevestigde supermarkt voor uw dagelijkse aankopen dichtbij.

AANTREKKELIJKE PROMOTIES

Wij maken deel uit van de bekende supermarktketen Carrefour die gekend staat voor aantrekkelijke prijzen en interessante promoties. Dankzij de Carrefour Bonus Card spaar je bonuspunten die geld waard zijn. Per 500 punten ontvang je een aankoopbon van 5 euro. Je profiteert ook van aanbiedingen van onze partners.

EXPERT IN VERSHEID

Carrefour Market is de expert in verse voedingswaren en seizoensgebonden producten. Zo vind je er verse vis geleverd vanuit de veiling in Zeebrugge en vers brood dat door gevormde bakkers wordt gemaakt.

LOKALE STREEKPRODUCTEN

Wij bieden ook lokale streekproducten aan. Zo kan je makkelijk al je aankopen in één keer doen.

BEDIENING MET DE GLIMLACH

Bij Carrefour Market kan je comfortabel winkelen. Onze medewerkers zijn bekend voor hun vriendelijkheid en staan steeds klaar om u verder te helpen waar nodig.

STEEDS TOT UW DIENST

Heeft u iets tekort? Geen nood, u kunt steeds bij ons terecht. Onze winkel in Sijsele is 7 dagen op 7 geopend! ‘s Avonds zijn wij ook langer open tot 19u30. Ook op zon- en feestdagen zijn wij in de voormiddag geopend. Enkel de maandagvoormiddag is de winkel gesloten.

VLOT BEREIKBAAR

Carrefour Market is gelegen op een makkelijk bereikbare plaats langs de Bruggesteenweg in Sijsele, vlakbij het rond punt. Er is een ruime parking voorzien.

Adres: Bruggesteenweg 3, 8340 Sijsele
Telefoon: 050 37 02 22
Website: market.carrefour.eu/nl

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF