Café bistro De Vrede – Zaal Carina – Bo Bo’s land


Café-bistro De Vrede, Zaal Carina en indoor speeldorp Bo-Bo’s land in het centrum van Moerkerke is de totaalzaal voor vermaak voor alle leeftijden en elke gelegenheid!In café De Vrede in Moerkerke kan zowel jong als oud zijn plaats vinden tussen hedendaagse muziek en echte cafésfeer. Met een uitgebreid assortiment aan dranken: van een sprankelende frisdrank, een stevig streekbiertje of een gezellige longdrink.

Bistro De Vrede serveert in een aangenaam en warm kader talloze lekkere gerechten zowel aan de kaart als regelmatig aangepaste suggesties van de chef. De Bistro kan ook worden afgehuurd voor familiefeesten.

Voor allerlei feestelijkheden kan de feestzaal Carina gehuurd worden. Met een capaciteit tot 200 personen. Trouwfeesten, babyborrels, communiefeesten, verjaardagsfeestjes, jubileumvieringen, rouwmaaltijden,… behoren tot de mogelijkheden.

Kinderen kunnen in het fantastische indoor speeldorp Bo Bo’s land naar hartelust spelen. Er is ook een buitenspeeltuin. Verder is er in het speeldorp eetgelegenheid met een groot en volledig afgesloten terras.

Bij de zaak ligt een ruime en nette parking.


PARTNERS
Major partners
Supporting partners

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

ZA 14 DECEMBER
16u Winterbar d'Amuse open
18u Bezoek kerstman
met cadeautjes voor de jongsten
20u Winterparty met Studio Enjoy (DJ Kevin)

    NIEUWSBRIEF