Café bistro De Vrede – Zaal Carina – Bo Bo’s land

Café bistro De Vrede, Zaal Carina en indoor speeldorp Bo-Bo’s land in het centrum van Moerkerke is de totaalzaal voor vermaak voor alle leeftijden en elke gelegenheid! Bij de zaak ligt een ruime en nette parking.

In café De Vrede in Moerkerke kan zowel jong als oud zijn plaats vinden tussen hedendaagse muziek en echte cafésfeer. Met een uitgebreid assortiment aan dranken: van een sprankelende frisdrank, een stevig streekbiertje of een gezellige longdrink.

Bistro De Vrede serveert in een aangenaam en warm kader talloze lekkere gerechten zowel aan de kaart als regelmatig aangepaste suggesties van de chef. De Bistro kan ook worden afgehuurd voor familiefeesten.

Voor allerlei feestelijkheden kan de feestzaal Carina gehuurd worden. Met een capaciteit tot 200 personen. Trouwfeesten, babyborrels, communiefeesten, verjaardagsfeestjes, jubileumvieringen, rouwmaaltijden,… behoren tot de mogelijkheden.

Kinderen kunnen in het fantastische indoor speeldorp Bo Bo’s land naar hartelust spelen. Er is ook een buitenspeeltuin. Verder is er in het speeldorp eetgelegenheid met een groot en volledig afgesloten terras.

Adres: Vissersstraat 97, 8340 Moerkerke
Telefoon: 050 50 01 27
E-mailadres: info@bobosland.be
Website: www.bobosland.be

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF