Buysse Sierschouwen

Buysse Sierschouwen is de specialist in sierschouwen, haarden en kachels.

Een kachel of een haard blijft een betovering in uw woning vol warmte en gezelligheid. We bieden een ruim assortiment aan kachels op alle gangbare brandstoffen: pelletkachels, houtkachels, gaskachels en elektrische kachels. Daarbij hebben we sierschouwen en kachels voor elke stijl en elk budget.

Wij bieden totaalrealisaties van ontwerp tot realisatie. Met onze kennis en ervaring in het vak kunt u rekenen op een succesvolle realisatie volgens uw wensen. Niet alleen de plaatsing door eigen personeel, maar ook voor het onderhoud en herstelling van kachels en sierschouwen kunt u bij ons terecht.

Buysse Sierschouwen is specialist in sierschouwen en natuursteenbewerking. Zo bieden wij ook ontwerpen aan voor keukenbladen, venstertabletten, brievenbussen en grafzerken.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze ruime toonzaal met 25 schouwmodellen en talrijke kachels.

Adres: Dorpsstraat 75, 8340 Sijsele
Telefoon: 0475 59 28 57
E-mailadres: info@buysse-sierschouwen.be
Website: www.buysse-sierschouwen.be
Facebook: Pagina Buysse Sierschouwen

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF