Apotheek Leenesonne

Apotheek Leenesonne in het centrum van Sijsele is een moderne en ruime apotheek die garant staat voor klantvriendelijkheid, goede service en degelijk advies.

BELANG VAN ADVIES OP MAAT

Het is uiteraard van groot belang dat een geneesmiddel correct genomen wordt. Wij zullen steeds de tijd nemen om bij het overhandigen instructies toe te lichten en mee te delen op het etiket.

De gebruikte geneesmiddelen wordt in het Farmaceutisch Dossier bewaard door ons. Zo kunnen wij een goede medicatiebewaking garanderen, vooral bij gebruik van verschillende geneesmiddelen.

Ook indien u vragen zou hebben over eventuele nevenwerkingen of specifieke termen op de bijsluiten, kunt u ons steeds telefonisch contacteren (ook vermeld op het etiket van de medicatie). Sinds januari 2003 is Apotheek Leenesonne gecertifieerd op haar kwaliteitszorg.

KORTE WACHTTIJDEN

Apotheek Leenesonne is voorzien van een geneesmiddelen robot. Deze robot haalt de gewenste geneesmiddellen uit onze ruime voorraad waarbij wij de gewonnen tijd kunnen besteden aan toelichting en klanten sneller kunnen bedienen.

VLOTTE BEREIKBAARHEID

Er is gratis parkeermogelijkheid voor de apotheek. Daarbij is er ook parking voor gehandicapten en de winkel is makkelijk toegankelijk voor rolstoelpatiënten. We zijn ook gemakkelijk bereikbaar met de bus via de bushalte vlakbij de winkel. Indien u zelf niet naar de apotheek kan komen, kunt u gebruik maken van de dienst thuislevering.

Adres: Dorpsstraat 106, 8340 Sijsele
Telefoon: 050 35 28 96
E-mailadres: info@apotheekleenesonne.be
Website: www.apotheekleenesonne.be

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF