Andromeda

Andromeda biedt totale IT oplossingen voor particulieren en bedrijven. Andromeda beschikt over een ruime ervaring want het bedrijf is al sinds 1987 dé partner van computerhardware en -software met verkoop, installatie, herstelling, webdesing en webhosting.

HARDWARE

Uit het grote aanbod van computerhardware bieden wij producten aan die op basis van strenge kwaliteitseisen geselecteerd zijn. Wij bieden desktops op maat voor particulier gebruik of bedrijfsmatige toepassing. Voor laptops hebben wij gekozen om exclusief het merk Toshiba te verdelen omwillen van de perfomantie, degelijkheid en design. Wij verdelen ook inkt- en laserprinters, al dan niet uitgerust met scanner en/of fax. Daarbij kunt u ook bijhorende toners, drums en inktcartridges bestellen.

Andromeda voorziet ook totale netwerkinstallaties bij bedrijven: van de installatie van servers, bekabeling, netwerkinfrastructuur en beveiliging.

SOFTWARE

Andromeda is verdeler van tal van softwarepakketten zoals het Winbooks Boekhoudpakket, Microsoft Office, Microsoft Server licenties, Norton beveiligingssoftware en het pERSEUS Admin softwarepakket. Wij staan u ook bij voor cloud software.

HERSTELLINGEN

Wij zijn ook uw partner voor het herstellen van computerhardware en -software. Zo herstellen wij schermen, moederborden, voedingen, grafische kaarten,… en doen wij herinstallatie van besturingssystemen, herstel van verloren gegevens van harde schijven, herstel van virusschade,…

WEBDESIGN EN WEBHOSTING

Sinds eind 2015 heeft Andromeda een samenwerking met magicT voor het design, ontwikkeling en optimalisatie van een website.

Adres: Dorpsstraat 125, 8340 Sijsele
Telefoon: 0475 75 18 60
E-mailadres: info@andromeda.be
Website: www.andromeda.be

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF