2B-Trans

2B-Trans BVBA staat garant voor de beste service voor transport over de weg van gekoelde en algemene goederen, van 1 pallet tot volle vrachten. Wij hechten veel belang aan een optimale klantenservice en het rechtstreeks contact met de klant.

Ladingen worden nauwgezet opgevolgd. Zo wordt de temperatuur op afstand gecontroleerd voor goederen die onder geleide temperatuur getransporteerd worden. Wij vervoeren goederen onder een geleide temperatuur van -25° tot +25°. Voor het transport van waardevolle goederen bieden wij anti-diefstalgarantie. Alle voertuigen zijn uitgerust met de laatste “track and trace” technologie om de transporten te volgen.

Wij beschikken over een ruim gamma voertuigen: huiftrailers, koeltrailers, coil-trailers en voertuigen met laadbrug. De chauffeurs zijn Nederlandstalig en beschikken over de nodige basiskennis in taal.

2B-Trans is gespecialiseerd in transport van en naar het Verenigd Koninkrijk. Wij werken met extreem korte transittijden en kunnen steeds dienst zijn voor last minute orders.

Adres: Gentsesteenweg 40, 8340 Sijsele
Telefoon: 0478 29 05 04
E-mail: info@2btrans.eu
Website: www.2btrans.eu
Facebook: Pagina 2BTrans

PARTNERS

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

We sleutelen momenteel volop aan het nieuwe programma voor de tweede editie van Winterfeesten Sijsele in december. We kunnen nu al prijsgeven dat er opnieuw een gevarieerde mix zal zijn met voor elk wat wils.

NIEUWSBRIEF