2B-Trans


2B-Trans BVBA staat garant voor de beste service voor transport over de weg van gekoelde en algemene goederen, van 1 pallet tot volle vrachten. Wij hechten veel belang aan een optimale klantenservice en het rechtstreeks contact met de klant.2B-Trans BVBA staat garant voor de beste service voor transport over de weg van gekoelde en algemene goederen, van 1 pallet tot volle vrachten. Wij hechten veel belang aan een optimale klantenservice en het rechtstreeks contact met de klant.

Ladingen worden nauwgezet opgevolgd. Zo wordt de temperatuur op afstand gecontroleerd voor goederen die onder geleide temperatuur getransporteerd worden. Wij vervoeren goederen onder een geleide temperatuur van -25° tot +25°. Voor het transport van waardevolle goederen bieden wij anti-diefstalgarantie. Alle voertuigen zijn uitgerust met de laatste “track and trace” technologie om de transporten te volgen.

Wij beschikken over een ruim gamma voertuigen: huiftrailers, koeltrailers, coil-trailers en voertuigen met laadbrug. De chauffeurs zijn Nederlandstalig en beschikken over de nodige basiskennis in taal.

2B-Trans is gespecialiseerd in transport van en naar het Verenigd Koninkrijk. Wij werken met extreem korte transittijden en kunnen steeds dienst zijn voor last minute orders.


PARTNERS
Major partners
Supporting partners

PROGRAMMA WINTERFEESTEN 2019

ZA 14 DECEMBER
16u Winterbar d'Amuse open
18u Bezoek kerstman
met cadeautjes voor de jongsten
20u Winterparty met Studio Enjoy (DJ Kevin)

    NIEUWSBRIEF