Mededeling ivm coronavirus

Wij volgen als organisatie van Winterfeesten Sijsele, Barrio Tilo en de show van Les Folles de Gand & The Stardancers de evolutie van de verspreiding van het coronavirus op de voet.

GEVOLGEN SHOW LES FOLLES DE GAND

Voor de geplande show van Les Folles de Gand & The Stardancers op vrijdag 10 april 2020 hadden wij al de nodige voorzorgsmaatregelen genomen (aangepaste zaalschikking, ontsmettingsmiddelen voorzien,…). Maar we kunnen niet om de steeds strengere quarantainemaatregelen die van kracht zijn. Zo kan de podiumzaal van de Cultuurfabriek niet meer gebruikt worden tot en met 3 april 2020. En mogelijks kan deze periode nog verlengd worden.

We volgen in het kader van de volksgezondheid het advies van medische specialisten en overheidsinstanties om alle indoor evenementen te annuleren. Met spijt in ons hart moeten wij de show van Les Folles de Gand & The Stardancers op vrijdag 10 april annuleren. Wie al tickets geboekt heeft zal deze eerstdaags teruggestort krijgen. De show wordt uitgesteld naar een latere nog te bepalen datum. Wij houden jullie hiervan op de hoogte via onze communicatiekanalen.

WANDELTOCHTEN AFGELAST

Aanstaande zondag 15 maart ging Winterfeesten Sijsele een rustpost uitbaten voor de wandeltocht ‘Tocht rondom Sijsele’ van het feestcomité De Marollen. De regering besliste in samenspraak met de sportbonden om alle sportmanifestaties te annuleren. Daaronder vallen ook wandeltochten waaronder dus ook de ‘Tocht rondom Sijsele’.

MEER INFO

Deze ingrijpende maar noodzakelijke maatregelen treffen tal van organisatoren van evenementen. Wij hopen net zoals u dat deze maatregelen snel hun vruchten zullen afwerpen en het coronavirus hiermee verdreven kan worden.

Voor eventuele vragen met betrekking tot onze evenementen kunt u ons steeds contacteren via een e-mail naar info@winterfeesten.be.

Voor meer info over het coronavirus heeft de federale overheid deze portaalwebsite: https://www.info-coronavirus.be/nl/


    NIEUWSBRIEF