Winterfeesten Sijsele

Over Les Folles de Gand

Les Folles de Gand

Miss Michele, Miss Jennifer, Yorka en Daisy D-Zire vormen de 4-koppige travestiegroep Les Folles de Gand. Zoals hun groepsnaam doet vermoeden zijn ze afkomstig van rond het Gentse. Ze zijn ondertussen niet meer aan zijn proefstuk toe en bestaan reeds 21 jaar. De groep geniet veel bekendheid met referenties in binnen- en buitenland op een uiterst hoog niveau. In 2018 en 2019 kwamen ze met hun vorige shows voor Winterfeesten Sijsele naar de Cultuurfabriek in Damme. Na de vele positieve recensies van hun nieuwe show komen ze dit jaar opnieuw op vrijdag 10 april 2020.

De organisatie Winterfeesten Sijsele is bekend van het nieuwe 4-daags winterfestival in Sijsele. Het festival werd in december 2018 voor het eerst georganiseerd en kreeg in december 2019 een tweede editie. Verder organiseerde Winterfeesten Sijsele in september 2019 een nieuw evenement: de pop-up sfeerbar Barrio Tilo tijdens de kermisfeesten in Sijsele.

Shows van hoog niveau

Les Folles de Gand brengt adembenemende shows van hoog niveau. Ze brengen perfecte imitaties van hits van nationale en internationale muzieksterren. Voor de nieuwe show in Damme op vrijdag 10 april 2020 zijn ze uitgedost in nieuwe fantastische kostuums. Kortom het is een show vol glitter & glamour.

Maar de acts bevatten ook dans. De groep wordt daarbij bijgestaan door dansers van de dansformatie The Stardancers. Voor de show in Damme komen ze dit jaar met een team van 8 dansens in plaats van 4 dansers in de vorige shows. Zij maken de acts nog verbluffender. The Stardancers verzorgen ook de dansacts bij shows van vele bekende Vlaamse artiesten.

Extra's

Naast dans en ambiance bevat de show ook een portie humor met lachwekkende acts. Hiervoor heeft Winterfeesten Sijsele dit jaar voor het eerst een special guest uitgenodigd. Het gaat om de Gentse cabaretière Carine Stevens die deze acts brengt samen met Les Folles de Gand.

Voor de show, tijdens de pauze en na de show is er drankgelegenheid met een ruim assortiment. Alle aanwezigen worden na de show getrakteerd op een gratis glas cava.

Hoofdpartners

Gallrey-img-8
Gallrey-img-8
Gallrey-img-8
Gallrey-img-8
Gallrey-img-8
Gallrey-img-8
Gallrey-img-8
Gallrey-img-8